6 ก.ค. 2560
Congratulations to Ms. Benjarat Tepsongkroh for winning in the research paper poster competition

Ms.Benjarat Tepsongkroh won the 3rd place in the product development division student research paper poster competition at the 2017 Institute of Food Technologists (IFT). The title was “Development of Mushroom-brown Rice Extruded Snack Using Extrusion Process”. She is a Ph.D student at Product Development Department, under the supervision of Associate Professor Kamolwan Jangchud.

The division poster competition took place on June 25th, 2017 at the Sands Convention Center in Veronese, Las Vegas, Nevada, USA.